Servicii de software

 • Accentuăm mult calitatea
 • Dezvoltăm ideile companiei
 • Oferim acces online sau offline
 • Securizăm datele dumneavoastră
 • Vezi și alte servicii: click aici

Creăm site-uri web rapid

Angajații noștri sunt dedicați activității de programare&IT și vor lucra în timp alert în paralel cu o calitate superioară de creare a aplicațiilor software, toate acestea pentru a livra către dvs. aplicația în timp util, în conformitate cu deadline-ul impus.

Ce oferim, pe scurt:
 • Creare site-uri web adaptabile oricărui device (creare site vânzări e-commerce, creare site de prezentare, creare site pentru producție, creare site web personal, pagini personale, site-uri pentru suport tehnic, creare site local și regional);
 • Creare aplicații de introducere a datelor;
 • Creare aplicație de tip CRM (Customer Relationship Management);
 • Creare aplicație de tip CMS (Content Management System);
 • Creare fișiere Excel cu formule de calcul incluse;
 • Servicii de suport pentru software-ul de forum phpBB;
 • Suport tehnic dedicat pentru contractul dvs.;
 • Mentenanță IT în folosirea aplicațiilor și echipamentelor de lucru;
 • alte servicii de programare.

De ce să achiziționați serviciile de programare oferite de către S.C. iPI Solutions S.R.L.?

1. Flexibilitate

Oferim servicii de software atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice. Putem prelua în orice moment proiectul de la dvs. Avem nevoie doar de detalii despre ceea ce doriți și când doriți să fie gata.
2. Salvați timp prețios

Instrumentele pe care le deținem ne permit să eficientizăm activitatea din punct de vedere al timpului și mai mult de atât, acest lucru oferă companiei dvs. mai mult timp la dispoziție. Colaborând cu compania noastră, veți putea achiziționa fișiere, extensii, pagini web, aplicații de lucru de tip CRM și CRM și multe altele, iar în același vă veți putea ocupa de alte nevoi ale companiei, reducând astfel din puținul timp pe care îl aveți la dispoziție.
3. Experiență din afară

Dvs. puteți învăța prin serviciile pe care noi le oferim, iar noi putem să ne adaptăm cu ușurință cerințelor companiei pe care o dețineți. Având un ochi subiectiv însă orientat către afacerea dvs., ne va fi ușor să venim cu propuneri de dezvoltare a companiei pe care o deținei, pe o arie largă.
4. Strategie concentrată pe nevoi

Echipa dvs. actuală poate fi prea mică pentru a conduce mai multe proiecte în același timp. Achiziționând servicii de Software oferite de compania noastră, puteți rezolva mai multe task-uri și elabora și susține mai multe proiecte în același timp. În timp ce angajații dvs. se vor concetra pe activitățile de zi cu zi, noi îi vom sprijini în asigurarea succesului.
5. Tehnologie avansată

Pe lângă echipamentele de lucru pe care le utilizăm în desfășurarea activității, deținem și un server performant și securizat ce va fi utilizat pentru ca datele dvs. să fie prelucrate și stocate în siguranță. Folosim, de altfel și un software pentru verificarea codului sursă din aplicațiile scrise de noi.
6. Serviciile phpBB la pachet

Oferim servicii complete de instalare, administrare și suport tehnic a software-ului de forum phpBB. În echipa noastră, avem specialiști în acest tip de forum, care au fost implicați direct în dezvoltarea phpBB prin comunitatea phpBB România. Funcțiile ocupate de specialiștii noștri sunt Autor MODificări, Autor Extensii, Moderator, Colaborator și Translator. Astfel, fie că aveți nevoie doar de instalarea sau modificarea forumului phpBB, sau aveți nevoie de suport tehnic în utilizarea acestuia, noi vă stăm la dispoziție. Ne putem ocupa chiar și cu mentenanța lunară, care implică și sfaturi despre utilizarea forumului. Mai mult de atât, puteți participa la cursurile noastre pentru înțelegerea pachetului de forum phpBB.
Notă: oferim suport phpBB atât pentru persoane juridice, cât și pentru persoane fizice.
7. Confidențialitate respectată

Datele companiei pe care o dețineți și ale clienților dvs. vor fi protejate de politica GDPR a companiei noastre. Pentru a consulta Politica de Confidențialitate a companiei noastre, vă rugăm să solicitați colegilor noștri o Anexă a Contractului de prestări servicii.

Ne puteți contacta oricând pentru a discuta despre nevoile companiei dvs.!

Cuvinte cheie: creare site web, creare site vanzari, creare site prezentare, platforma online comenzi, creare crm, magazin de vanzari online, creare aplicatii web, instalare site vanzari, servicii intretinere site, servicii administrare site

Intră în legătură cu noi

Primul pas este să ne spui nevoile companiei tale, iar noi îți vom spune cum te putem ajuta. Trebuie doar să ne contactezi telefonic sau via e-mail și vom stabili împreună restul detaliilor.